Noutățile Atelierului de fier forjat

Balcoane din fier forjat – 100% Fabricat in Timisoara

Extrem de decorative, balcoanele au dublu triplu, atât de protecție cât și estetic şi funcţional. Balcoanele din fier forjat pe care le facem, fiind confecţionate pe comandă, pot fi modele unicat în ton cu stilul casei și se pot combina excelent cu lemn sau sticlă. Formele pe care le pot avea balcoanele din fier forjat sunt diverse și personalizate, ceea ce le oferă unicitate şi un aspect ce va atrage cu siguranţă atenţia.

Modelele balcoanelor din fier forjat pot fi clasice sau moderne şi vor respecta linia arhitecturală a casei dumneavoastră. Balcoanele poat fi în diferite nuanţe, în funcţie de cromatica ambientală şi în concordanță cu cerinţele dumneavoastră. Numeroasele modele de balcoane din fier forjat pe care le-am executat de-a lungul timpului constituie o garanţie a calităţii în execuţie şi a profesionalismului de care dăm dovadă. Materialele folosite sunt de calitate, finisajele de excepţie, executate cu multă grijă.

Aveţi ocazia să folosiţi experienţa noastră, combinată cu gustul şi stilul dumneavoastră pentru a realiza modele de design deosebit, unicat. Rezultatul va fi unul pe măsura aşteptărilor.

Balustrade din fier forjat – 100% Fabricat in Timisoara

Balustradele din fier forjat realizate de firma noastra pot fi amplasate atat pe scari cat si pe terase sau balcoane. Balustradele din fier forjat realizate de noi sunt construite sa ofere siguranta si anduranta, iar prin design sa defineasca arhitectura si aspectul constructiei dumneavoastra

100% Fabricat in Timisoara

Va prezentam cateva modele de balustrade din fier forjat. Pentru mai multe detalii legate de preturi sau alte modele, nu ezitati sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul formularului de contact.

Super Ofertă! 50% Reducere

La achiziționarea unei balustrade interioare
vei beneficia de 50% reducere la prețul unui balcon.

Pentru întrebări și detalii legate de promoție vă rugăm să ne contactați
+40 727 632 573

Usa, balustrade si grilaj din fier forjat

Desi a fost o luna in care am avut parte de multe sarbatori, noi am fost muncitori si va prezentam cateva lucrari din fier forjat pe care le-am realizat in decembrie. Confectionam la comanda Balustrade , Balcoane, Porti , Garduri Copertine si multe alte obiecte din fier forjat.
Pentru detalii va stam la dispozitie la sediul nostru sau la telefon 0727632573

100% Fabricat in Timisoara

 

Balustrada din fier forjat + Scara metalica cu trepte din lemn masiv si balustrada fin fier forjat / Balcon din fier forjat

Balustrada din fier forjat + Scara metalica cu trepte din lemn masiv si balustrada fin fier forjat / Balcon din fier forjat executate in Timisoara .